Tietoja

Miljoonalaatikko on elektroniikkaa harrastavien Juha Jokisen (“TechnoPenguin”) ja Tommi Tauriaisen (“Razor”) ylläpitämä blogi, joka kertoo erikoisista elektroniikkalöydöistä ja -projekteista joita tulee vastaan harrastajan arjessa. Miljoonalaatikkoon mahtuu tarinoita kaikenlaisista kohtaamisista elektroniikan kanssa aina rakenteluprojekteista oldskool-koneisiin ja ongelmiin atk-raudan kanssa.

Update 2016: Sivuston pohjasoftaa tuli viimein päiviteltyä ja siivottua. Sivuston toiminta on ollut pitkän aikaa hyvinkin epä-aktiivista. Tähän saattaa tulla tai saattaa olla tulematta muutos riippuen siitä tuleeko miten mielenkiintoisia prokkiksia vastaan.

Palautetta ja jutunaiheita voi lähettää osoitteeseen palaute@miljoonalaatikko.com. Henkilökohtaisia yhteydenottoja varten sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@miljoonalaatikko.com.

Kirjoittajat

Juha Jokinen, “TechnoPenguin”

Juha Jokinen, "TechnoPenguin"

Tietoja: Koulutus: Insinööri, Tietotekniikka, Jyväskylän Ammattikorkeakoulu. Kotipaikka Jyväskylä. Töissä Jyväskylän ammattikorkeakoulussa (IT-Dynamo). Harrastuksina tietotekniikka, elektroniikka, pyöräily.

Oma miljoonalaatikko: Oldskool ja retrovehkeet, varsinkin tietokoneet, hifi ja lofi-laitteet, kultaisen 80-luvun tekniikka. Lisäksi muutamia satunnaisia rakenteluprojekteja. Toivelistalla mm. Sega Nomad ja Blaupunktin transistoriradio. Laatikon aatelistoa Amstrad CPC6128.

Websivut: http://www.tpwx.info

Tommi Tauriainen, “Razor”

Tommi Tauriainen, "Razor"

Tietoja: Miljoonalaatikon toinen perustajajäsen. Koulutus: Insinööri, Elektroniikan suunnittelu ja testaus, Oulun seudun ammattikorkeakoulu. Kotoisin Oulusta ja työskentelee ohjelmistoinsinöörinä Mediatekilla L1 protokollasoftan parissa. Harrastuksina muun muassa sulkapallo, kiipeily ja satunnaiset elektroniikka- ja softaprojektit.

Oma miljoonalaatikko: Artikkelit pääasiassa elektroniikan ohjelmointi- ja rakenteluprojekteista sekä laitteiden korjauksista. Oldskool tietokoneet ja niiden komponentit.

Web http://www.tauriainen.info
Twitter @razor87_
Linkedin Tommi Tauriainen