Assembly 2010: Sunnuntai

Heti alkuun lisäyksenä lauantain tapahtumiin: Juuri ennen nukkumaan menoa juttelimme Asuksen tyhjän standin luona kun perinteinen elefanttimarssijono meni ohi. Oli tosin huomattavasti lyhyempi kuin aiempina vuosina, liekö syynä myöhäinen ajankohta.

Joka tapauksessa nyt Assembly on taas takana ja kesä tuntuu olevan ohi (tosin jos lämpötilaa seuraa niin kaikkea muuta…). Aamulla ei ollut mukava herätä siihen, että puhelin on rikki, siitä on ilmeisesti virtanappula mennyt, ei lähde päälle. Huomenna pitää kai lähteä etsimään uutta puhelinta. Joka tapauksessa tänään tuli herättyä aikaisin kello yhdeksän aikoihin. Himmailimme konepaikoilla jonkin aikaa kunnes katsoimme aiheelliseksi pakata koneet ja kerätä tavarat. Siivottavaa riitti ja viereiset pöytärivit olivat suorastaan törkeitä! Teille wowin pelaajille tiedoksi jotka istuitte D17-rivin päädyssä, hävetkää. Siellä oli vaikka mitä pitsalaatikoita, tölkkejä ja roskia vaikka kuinka. Abyss huomauttikin yleisestä siisteydestä päättäjäispuheessan. Siivoilun jälkeen pyörimme tunnin areenalla ja katsoimme kaikessa rauhassa palkintojenjakotilaisuuden ja päättäjäiset ennen lähtöä. Ei mitenkään erikoisen tapahtumarikas päivä siis. Ai niin ja Demokompon voitti ASDn Happiness is around the bend lähes kahdentuhannen pisteen erolla CNCD vs. Fairlightin Ceasefireen, joka oli oma suosikkini. Täytyy tosin myöntää että se ASD:n teos oli aika törkeän hieno myöskin.

Loppuyhteenveto: ASM 2010 oli taas lanparty jollaista ei ole toista. Tekemistä, näkemistä ja kokemista riitti kaikille, kompot olivat korkeatasoisia pienistä notkahduksista huolimatta ja ilmapiiri erittäin hyvä. Ja hauskaa oli, mikä on aina tärkeintä. Toivottavasti nämä muutaman päivän tapahtumista kirjoitetu tiivistelmät välittävät kaikille lukijoille käsityksen siitä, kuinka hieno tapahtuma ASM 2010 oli. Nyt siirrynkin suorittamaan kalusto- ja henkilökohtaisen huollon, jonka jälkeen uusien jutun aiheiden etsiminen taas jatkuu. Jos kamerasta löytyy vielä hyviä otoksia, niin saatan niitä lisäillä vielä tuonne Assembly 2010-galleriaan. Kompojen tulokset löytyvät täältä.

ASM 2011 odotellessa TechnoPenguin ja Miljoonalaatikko haluavat kiittää kaikki järjestäjiä, kompontekijöitä ja yrityksiä/yhteisöjä, joita ilman Assemblyt eivät olisi näin hienoja. Kiitokset ja terveiset ainakin kaikille seuraaville (aakkosjärjestyksessä): Ananasmurska, ASD, Bendy Patrol Games/IIO8, Byterapers, CNCD, Dekadence, Evoflash, Fairlight, Future Crew, Hedelmae, Helsinki HackLab, Jimm’s, Kopterit.net, Metku.net, Microsoft, Muroradio, Pistoke, Pittsburg Stallers, Puavohard, tAAt, Tekotuotanto ja Trilobit. Lisäksi terveisiä Laura Koposelle, Dj Tabascolle, Abyssille ja Pehulle, SaliAV:lle sekä vielä F13-rivin “small screenin” omistajalle Fukkiretan pyörityksestä sekä muista viihdykkeistä :D

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>