Assembly 2011

Assythan ovat taasen huomenna, ja jälleen kerran jäsen allekirjoittanut tulee osallistumaan Suomen suurimpaan lanitapahtumaan täysipainotteisesti. Luvassa on huimaa menoa kun assyt järjestetään jo 20. kerran. Ja kuten viime vuonnakin, tulen kirjoittamaan joka päivältä pienen tiivistelmän nähdyistä ja koetuista ihmeistä. Lisäksi suunnittelimme muutaman jutun toteuttamista paikan päältä, tavoitteina olisi ainakin rakentaa webbikamerastriimaus livenä mutta nähtäväksi jää kuinka paljon tapahtuman verkkojärjestely rajoittaa toteutusta. Viime vuonna ainakin oli vaikka mitä portteja auki, joten eiköhän jollain tapaa saada kuvaa striimattua.

Liikennevalojen mukaan ottamisesta väännetään vielä kättä, valitettavasti assymobiilissamme on tilaa hyvin rajoitetusti mutta mikäli vain valojen kokoinen rako löytyy niin ne otetaan mukaan.

Jos paikalla on Miljoonalaatikon lukijoita (uusia tai vanhoja), käykää moikkaamassa, asustamme taas tuttuun tapaan pöydän D16 päädyssä heti portaiden vieressä. Juttuaiheita saa tietenkin ehdottaa ihan naamatusten tai sähköpostilla minun.nimi@miljoonalaatikko.com.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>