Uutisia syyskuulta

Elokuu meni ja oli samalla Miljoonalaatikon lyhyen historian vilkkain kuukausi, 9 artikkelia! Assembly tietysti hieman lisäsi materiaalin määrää, mutta ei huolta, samaan pyritään jatkossakin sillä lukuisia pikku projekteja on tulilla. Yritetään kirjoittaa niistä mahdollisuuksien mukaan, koulunkäynnin jatkuminen tosin lohkaisee pienen osan ajasta. Lisäksi Tauriainenkin häipyi kirjaimellisesti Splittiin (Kroatiaan).

Toinen uutinen on, että Miljoonalaatikolla on nyt oma Youtube-kanava! Meidät löytää Youtubesta www.youtube.com/miljoonalaatikkocom, miljoonalaatikko oli varattu ja Youtuben politiikan mukaan hylättyjä käyttäjänimiä ei kierrätetä. Pistetäänpä linkki tuonne palkkiin niin löytyy paremmin. Tähän mennessä olen nostanut tuonne koosteen Assemblyiltä sekä pienen pätkän vanhasta mekaanisesta porrasvaloautomaatista. Ledistrobosta olisi tarkoitus saada videokuvaa myös kunhan sellainen saadaan tarpeeksi hyvälaatuisena toteutettua.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>