Uutisia Tammikuulta

Miljoonalaatikossa tapahtuu, sillä olemme nyt avanneet keskustelufoorumin! Foorumi löytyy osoitteesta http://miljoonalaatikko.com/forum/. Foorumille ovat tervetulleita kaikki Miljoonalaatikon sisällöstä ja elektroniikasta / laitteista kiinnostuneet. Kävijöillä on myös mahdollisuus julkaista omia juttujaan Projektit-alueella. Sana on vapaa mutta muistakaa lukea yleiset säännöt ja käyttäytyä ihmisiksi.

Meillä on nyt myös Facebook-sivu, jonka toteutuksesta vastaa Tommi Tauriainen. Blogisivuille on myös ilmestynyt Tykkää-nappula ja mahdollisuus jakaa lukemansa suurimpien tuettujen sosiaalisten mediapalveluiden kanssa. Lisäksi sivuja on muutenkin hieman paranneltu, viilattu sitä ja tätä, päivitetty alustaa ja kuvagalleriaan on tullut viimein päivitys, joka korjaa muutamia ärsyttäviä puutteita. Tutkimme vielä mahdollisuutta selata kuvia näppäimistöllä.

Artikkeleita tulee hitaasti mutta varmasti lisää, allekirjoittanut valmistelee kolmeakin pienempää projektia ja Tauriaisella on varmastikin AVR-maailmasta ja kuulemma aiheesta “piirilevyn ja sen komponenttien 3D-mallinnus ilmaisilla työkaluilla” lisää kerrottavaa piakkoin. Lisäksi ideana oli kerätä lisää “Lyijyakun jännitetasot”-tyylisiä dokumentteja erilliseksi datakirjastoksi, josta olisi tarpeen mukaan helppo tulostella referenssi/iltalukemista. Yksi syy hitaaseen julkaisutahtiin on myös se, että pyrimme pitämään laadun tason korkealla, sillä varmastikaan suurinta osaa lukijoista ei kiinnosta ne kaikista helpoimmat projektit tyyliin “Kuinka mitoitat LEDin etuvastuksen”. Kaiken lisäksi opiskelu alkaa tosissaan häiritsemään harrastuksia, varsinkin kun Tauriaisella on opinnäytetyö työn alla. Älkää siis huoliko, lisää materiaalia on varmasti tulossa.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>